Yapım yılı: 2015
Tür: Bilim Kurgu/Dram                                
Oyuncular:



Konusu:
Yıl 2035 insanlık çok tehlikeli bir virüs nedeniyle  nüfusun çok büyük bir kısmı yok olmuş, kalan kısım ise eşiğine gelmişti. Bu virüsün etkilerinden korunabilmek için insanlar küçük gruplar halinde yer altındaki sığınaklarda yaşamını devam ettirmeye çalışıyorlardı. Tüm uğraşlara rağmen bu virüse karşı hiç bir ilaç geliştiremeyen bilim adamları tek çarenin virüs var olmadan yok etmek olduğunu anlamışlardı. Bu yüzden büyük uğraşlarla bir zaman makinasi yapılmıştır. bu makinanın yapılmasındaki maksat virüsün ortaya çıkmadan hemen önceki bir tarihe gidip virüsün oluşmasını engellemektir.
Bunun için en uygun aday eski bir mahkum olan James Cole'dur geçmişe gönderilen James kendini bir akıl hastanesinde bulur. Gelecekten geldiğine ve büyük bir virüsün yayılacağına kimseyi inandıramamaktadır. Kısacası dizi 2035 le günümüz arasında virüsü engellemek için mekik dokuyan James Cole'ın  virüsle ve 12 Maymun denilen örgütle olan mücadelesini anlatmaktadır. Daha önce bir çoğunuzun filmini izlediği bu dizi, 1995 yapımı 12 Maymun filminden uyarlanarak yapılmış bir dizidir.

About Unknown

Merhaba, Mezunlar Haber okurlarımıza yardım etmek için açtığımız bir sitedir. Görüş, Öneri ve Şikayetlerinizi sayfanın sağ alt tarafındaki iletişim bölümünden bize ulaştırırsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yaz