TSE Personel Alım ilanı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), sınavla 3 denetçi yardımcısı, 117 TSE uzman yardımcısı, 25 tekniker ve 4 memur olmak üzere toplam 149 personel alacak.
Resmi Gazete'nin yayımlanan ilana göre, TSE, sınavla 3 denetçi yardımcısı, 117 TSE uzman yardımcısı, 25 tekniker ve 4 memur olmak üzere toplam 149 personel istihdam edecek.
Sözlü sınava katılmak isteyen adaylar, 22 Aralık 2014 - 7 Ocak 2015 tarihleri arasında Enstitünün resmi internet sitesinde yer alan başvuru formu ile öz geçmişlerini oluşturup ve fotoğraf ve mezuniyet belgelerini elektronik ortama aktararak başvurularını yapacaklar. Sözlü sınava girebilme hakkı kazanan adaylar 12 Ocak 2015 tarihinde Enstitünün resmi internet sitesinde ilan edilecek. İlanda ayrıca sözlü sınav tarihleri de belirtilecek.
Sözlü sınavın yapılacağı yer 12 Ocak 2015 tarihinde http://www.tse.org.tr adresinde yer alan diğer bilgilerle birlikte ilan edilecek.

Alım İlanı ve Şartlar İçin Tıklayın

About Unknown

Merhaba, Mezunlar Haber okurlarımıza yardım etmek için açtığımız bir sitedir. Görüş, Öneri ve Şikayetlerinizi sayfanın sağ alt tarafındaki iletişim bölümünden bize ulaştırırsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yaz