Facebook en popiler Radyo yayıncıları ve dinleyicileri grubu olan RADYOCULAR grubunda yapılan 2015 yılının en iyi radyo yayıncısı anketinin sonuçları beli oldu belli oldu. Radyo yayıncıları ve dinleyicileri arasında yapılan ankette en çok oyu alan radyo sıralamasında;


1. Yılın yayıncısı anketinde Şampiyonluğu Saklı Cennet FM'den DJ Ayza aldı. Büyük bir oy oranıyla yarışmayı 1.likle bitiren Ayza 2015 Yılının en iyi radyo yayıncısı anketinde yılın dj'yi seçildi. Radyosunun, arkadaşlarının ve dinleyicilerinin büyük desteğiyle 1. olan Ayza; 1982 İzmir doğumlu eğitim hayatını İzmirde gören Ayza, Üniversiteyi Ankarada Çocuk Gelimi bölümünü bitirdi. 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Ayza'nın yayınlarında müzik tarzı olark TSM ve Sloe ağırlıklı şarkılar çalmakta. Anketteki başarısından dolayı Ayza'yı kutluyoruz.

2. Yılın DJ'yi anketinde büyük bir oy alarak ikincilik koltuğuna DJ Ömür oturdu. Büyük bir başarıya imza atan DJ Ömür'ü anketteki Yılın en iyi 2. DJ'yi olmasından dolayı kutluyoruz.

3. Çilek Dostları FM'den DJ Gülüm Bu yılın anketinde 3.lük Koltuğuna oturdu. Bu başarısından dolayı DJ Gülümü Kutluyoruz.

4.)DJ Aysu (Matrax FM)

5) DJ Sebastian (İzmir Es FM)

6) DJ Serdar (İlaç Damar FM)

7) DJ Güngör Şeşen (Son Buse FM)

8) DJ Duman (Korsan FM)

9) DJ Anıl (Radyo Mix)

10) DJ Hasret (İnci FM)

Facebook'un en popiler radyocular grubunda düzenlenen ve hayli yüksek bir katılımla gerçekleşen ankette 2015 yılının en iyi 10 yayıncısını seçtik. Tam liste yukarıdaki gibi. Yarışmaya katılan tüm Yayıncılara ve onları destekleyen sevenlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

About Unknown

Merhaba, Mezunlar Haber okurlarımıza yardım etmek için açtığımız bir sitedir. Görüş, Öneri ve Şikayetlerinizi sayfanın sağ alt tarafındaki iletişim bölümünden bize ulaştırırsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yaz